Cursussen in dierengedrag

Wil jij leren hoe je een hond beter kunt trainen en/of problemen kunt herkennen? Ben je geïnteresseerd in de kat en zijn gedrag? Of wil je tijdens de cursus dierenfotografie leren hoe je je (huis)dier goed op de foto kunt zetten? Wij hebben een groot en divers aanbod van opleidingen in dierengedrag. Bij Aeres Training Centre Barneveld leer je alles op het gebied van kynologie, kattengedrag en dierenfotografie. Ook als je dierentrainer wil worden ben je bij ons aan het juiste adres. Ga naar de gewenste opleiding en schrijf je gemakkelijk in via ons opleidingsportaal.

Dáárom Aeres Training Centre Barneveld

  • Meer dan 125 cursussen en opleidingen
  • Leren tussen ruim 2000 dieren
  • Groene campus van 75 hectare
  • Dé dierenspecialist van Nederland
  • Door de overheid erkend leerinstituut

Kynologie cursussen

Hoe communiceren en leren honden? In de verschillende cursussen Kynologie leer je dat. Je krijgt inzicht in het gedrag van de hond, waardoor je de hond beter kunt trainen en problemen kunt herkennen. Deze modules zijn het fundament voor de opleidingen tot hondeninstructeur en hondengedragstherapeut. Lees de module omschrijvingen waar jij meer over wilt weten en meld je aan!

TIP: Combinatie cursussen:
(goed te combineren met het STAP-Budget)

Hondenuitlaatservice starten?

Ben jij een actief persoon en hou je van buiten zijn en werken met honden? Dan is het starten van een hondenuitlaatservice echt wat voor jou!

Kattengedragstherapie cursussen

Hoe leren katten en hoe herken je het gedrag van katten? Dat leer je bij de cursus die je in een reeks van vier modules opleidt tot Kattengedragstherapeut. Deze opleidingen zijn geschikt voor iedereen die meer wil weten over de begeleiding van probleemgedrag bij katten, of omdat je werkt in een dierenartsenpraktijk, een cattery, een pension/asiel of een dierenspeciaalzaak. Lees de module omschrijvingen waar jij meer over wilt weten en schrijf je in!

Opleiding dierentrainer

Wil jij assistent dierentrainer, dierentrainer of expert dierentrainer worden? Bij Aeres Training Centre Barneveld bieden wij dierentrainer opleidingen aan voor iedereen die geïnteresseerd is in diergedrag, dierentraining en hoe dieren leren. Wil je jouw baankans binnen de diersector vergroten en heb je de ambitie om dierentrainer te worden? 

Dierengedrag opleidingen voor professionals en hobbyisten

Wist je dat Aeres Training Centre Barneveld al meer dan 35 jaar hét kenniscentrum voor professionals en hobbyisten is? Alles over dierengedrag leer je bij ons en afstuderen doe je met een officieel certificaat. Aeres Training Centre Barneveld staat voor kwaliteit in de wereld van dierengedrag. Zo vergroot je de kans op een baan in de diersector!

Cursussen die binnenkort starten

Toon alle gedragscursussen

Partners van Aeres Training Centre Barneveld