Praktische informatie

Aeres Training Centre Barneveld is marktleider in Nederland op het gebied van dierverzorgingsopleidingen en -cursussen voor volwassenen. Als onderdeel van Aeres zijn wij al meer dan 35 jaar hét kenniscentrum voor professionals en hobbyisten. Alles over dierverzorging leer je dus bij Aeres Training Centre Barneveld.

Opleidingen

Met het grootste aanbod beroepsopleidingen gericht op dierverzorging, zijn er tal van mogelijkheden om van je liefde voor dieren je beroep te maken. Afstuderen doe je met een officieel certificaat. Aeres Training Centre Barneveld staat in de wereld van dierverzorging voor kwaliteit. Zo vergroot je je kans op een baan in de diersector.

Cursussen

Wil je meer weten over dieren? Aeres Training Centre Barneveld biedt 92 diergerichte cursussen op verschillende niveaus. Er zijn cursussen die opleiden tot een specifiek beroep en cursussen waarmee je jouw kennis kunt verbreden of juist verdiepen. Wat je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat de cursus voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Studeren in een inspirerende omgeving

  • Docenten met ervaring in het werkveld én het onderwijs
  • Meer dan 20 dierenartsen met praktijkervaring in vaste dienst
  • Compleet, praktijk- én competentiegericht
  • Studeren op een prachtige campus
  • Unieke trainingsfaciliteiten zoals een paraveterinair trainingscentrum, kennel, dierenspeciaalzaak, cattery, manege en hondenhal
  • Meer dan 2.000 dieren
  • Meer dan 100 verschillende diersoorten

Onze medewerkers

Achter onze 92 cursussen en opleidingen gaat een hoop werk schuil. Samen met onze partners, docenten en externe trainers zorgt het team van 12 medewerkers voor een up-to-date aanbod en excellente dienstverlening. 

Partners van Aeres Training Centre Barneveld