Management en communicatie

Als paraveterinair dierenartsassistent, dierenfysiotherapeut, beheerder van een kinderboerderij, gedragstherapeut, manager bij een dierenartsenpraktijk of als dierenarts, weet je alles van dieren. Je weet hoe je ze moet verzorgen, hanteren, beter maken. Werken met dieren is jouw passie, maar om dat echt goed te kunnen, moet je ook van mensen houden. Je moet in staat zijn mensen te vertellen wat jou of jouw bedrijf onderscheidt, hoe jouw passie ervoor zorgt dat dieren van jouw klanten de allerbeste behandeling krijgen. Ook dat kun je leren in Barneveld!

Kom naar onze open dagen in Barneveld

Dáárom Aeres Training Centre Barneveld

  • Meer dan 125 cursussen en opleidingen
  • Leren tussen ruim 2000 dieren
  • Groene campus van 75 hectare
  • Dé dierenspecialist van Nederland
  • Door de overheid erkend leerinstituut

Veterinair Praktijkmanager op hbo-niveau

Dierenartsen laten zich ondersteunen door praktijkmanagers. Wil jij binnen één jaar opgeleid worden tot zelfstandig functionerende manager in een dierenartsenpraktijk? Schrijf je dan nu in voor de opleiding Veterinair praktijkmanager op hbo-niveau. Deze opleiding is geschikt voor de (beginnende) dierenarts, paraveterinair dierenartsassistent en de praktijkmanager. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de organisatie van de dierenartsenpraktijk is deze opleiding goed om te volgen.

Didactisch en pedagogisch handelen

Als trainer of cursusleider ben je een expert op jouw vakgebied. Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw kennis en vaardigheden ook daadwerkelijk kunt overbrengen op je cursisten? Het vereist meer dan alleen vakinhoudelijke kennis om een goede trainer te zijn. Didactische en pedagogische vaardigheden zijn minstens zo belangrijk.

Cursussen die binnenkort starten

Partners van Aeres Training Centre Barneveld