Aeres Training Centre Barneveld werkt nauw samen met verschillende partners. Dikwijls toonaangevende bedrijven en organisaties op het gebied van dierverzorging en diergeneeskunde. Deze gerenommeerde partners onderstrepen het streven van Aeres Training Centre Barneveld om hèt leidende kenniscentrum van Nederland te willen zijn, waar het gaat om kennis en kunde over dieren.

ABHB

Onze opleiding hondentrimmen is ABHB erkend. Dat betekent dat cursisten zich na het behalen van het diploma kunnen aansluiten bij de Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteerbedrijf.

ABHB

Bartels Academy

Academy Bartels Event Management is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van vernieuwende evenementen in de paarden- en dierenbranche. Met een team van negen medewerkers, en al meer dan veertig jaar aan evenementenervaring, werkt Academy Bartels vol passie aan zowel zakelijke- als publieksevenementen.

Dierentrainers Academie

Een samenwerking met trainer Toinny Lukken. De Dierentrainers Academie focust zich op het verbeteren van de vaardigheden van cursisten als dierentrainer/eigenaar/dierenverzorger door kennis over te dragen, diertrainingen op te zetten, educatie en conservatie. Dit alles op basis van vertrouwen en beloning middels positieve bekrachtiging en volgens de leerprincipes bij zowel het dier als de verzorger.

Dieren trainers academie

Groomers Europe

Kenniscentrum voor professionele vachtverzorgers Groomers Europe ondersteunt de vakopleiding dierentrimmer door de cursisten een gratis proefabonnement aan te bieden op het toonaangevend vaktijdschrift.
Groomers Europe

KNHS

KNHS staat voor Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie. KNHS is de overkoepelende paardensportbond in Nederland. Bij de KNHS staan de leden en paarden centraal. Ze doen er alles aan om hen een mooie paardensport te bezorgen. Daarbij zijn paardenwelzijn, veiligheid en integriteit van de sport (fairplay, matchfixing en doping) de belangrijkste uitgangspunten en speerpunten.

KNHS LOGO

Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren

De NVFD is de beroepsvereniging voor dierenfysiotherapeuten. Dierfysiotherapie is een vervolgstudie op de studie humane fysiotherapie. Elke dierenfysiotherapeut is dus in de basis een fysiotherapeut voor mensen. De NVFD behartigt de belangen van haar leden, brengt dierfysiotherapie breed onder de aandacht en informeert dierenartsen, eigenaren van dieren en andere belangstellenden over voorzorg, indicaties en behandelingen.

NVFD

Proveto

Proveto organiseert nascholing voor dierenarts en assistente. Actuele kennis over de diergeneeskunde van gezelschapsdieren, paard en rund wordt continu aangeboden via symposia, wetlabs en e-learning.

Proveto

Royal Canin

Royal Canin is een toonaangevend merk op het gebied van gezonde voeding op maat voor kat en hond. Door de ontwikkeling van het meest precieze voedingsantwoord voor iedere kat en hond streeft Royal Canin ernaar om katten en honden zo lang mogelijk gezond en fit te houden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste wetenschappelijke inzichten en staan onze filosofie ‘Kennis en Respect’ en onze passie voor katten en honden altijd centraal. Alleen zo kunnen we voeding maken die precies bij ze past. En worden ze de meest prachtige dieren die ze kunnen zijn. Elk op hun eigen, uitzonderlijke manier.

Royalcanin

Royal Canin is strategisch partner van Aeres Barneveld. Alle katten en honden in de kennels worden gevoerd met ROYAL CANIN® voedingen.

Schothorst Feed Research

SFR ontwikkelt nutritionele kennis en implementeren deze samen met hun klanten in nieuwe, innovatieve diervoerconcepten. Zo staan ze aan de basis van veel innovaties in diervoeding en dragen zij bij aan het verbeteren van de concurrentiepositie van de sector en hun klanten.

Schothorst Feed Research

Vedias

De Vedias stelt zich tot doel: het bevorderen van een goede uitoefening van het beroep paraveterinair dierenartsassistent in het algemeen en ten aanzien van haar leden in het bijzonder.

VPSN

De VPSN is de Vereniging van Paarden Sportmasseurs. Het doel van de VPSN is het belang van sportmassage voor paarden op een professionele manier uit te dragen.

VPSN

vSKBN

vSKBN staat voor Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland, de brancheorganisatie voor kinderboerderijen. Jaarlijks worden de Nederlandse kinderboerderijen door bijna 30 miljoen bezoekers, jong en oud, bezocht. Nederland heeft daarmee de grootste kinderboerderijendichtheid van heel Europa.

VSKBN

Partners van Aeres Training Centre Barneveld