Aeres Training Centre Barneveld werkt nauw samen met verschillende partners. Dikwijls toonaangevende bedrijven en organisaties op het gebied van dierverzorging en diergeneeskunde. Deze gerenommeerde partners onderstrepen het streven van Aeres Training Centre Barneveld om hèt leidende kenniscentrum van Nederland te willen zijn, waar het gaat om kennis en kunde over dieren.

Quiebus

Quiebus verzorgt in nauwe samenwerking met erkende instellingen, zoals Aeres Training Centre Barneveld, kynologische opleidingen tot instructeur en gedragstherapeut.

Quiebus

Proveto

Proveto organiseert nascholing voor dierenarts en assistente. Actuele kennis over de diergeneeskunde van gezelschapsdieren, paard en rund wordt continu aangeboden via symposia, wetlabs en e-learning.

Proveto

Royal Canin

Royal Canin is een toonaangevend merk op het gebied van gezonde voeding op maat voor kat en hond. Door de ontwikkeling van het meest precieze voedingsantwoord voor iedere kat en hond streeft Royal Canin ernaar om katten en honden zo lang mogelijk gezond en fit te houden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste wetenschappelijke inzichten en staan onze filosofie ‘Kennis en Respect’ en onze passie voor katten en honden altijd centraal. Alleen zo kunnen we voeding maken die precies bij ze past. En worden ze de meest prachtige dieren die ze kunnen zijn. Elk op hun eigen, uitzonderlijke manier.

Royalcanin

Royal Canin is strategisch partner van Aeres Barneveld. Alle katten en honden in de kennels worden gevoerd met ROYAL CANIN® voedingen.

vSKBN

vSKBN staat voor Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland, de brancheorganisatie voor kinderboerderijen. Jaarlijks worden de Nederlandse kinderboerderijen door bijna 30 miljoen bezoekers, jong en oud, bezocht. Nederland heeft daarmee de grootste kinderboerderijendichtheid van heel Europa.

VSKBN

ABHB

Onze opleiding hondentrimmen is ABHB erkend. Dat betekent dat cursisten zich na het behalen van het diploma kunnen aansluiten bij de Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteerbedrijf.

ABHB

Dierentrainers Academie

Een samenwerking met trainer Toinny Lukken. De Dierentrainers Academie focust zich op het verbeteren van de vaardigheden van cursisten als dierentrainer/eigenaar/dierenverzorger door kennis over te dragen, diertrainingen op te zetten, educatie en conservatie. Dit alles op basis van vertrouwen en beloning middels positieve bekrachtiging en volgens de leerprincipes bij zowel het dier als de verzorger.

Bartels Academy

Academy Bartels Event Management is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van vernieuwende evenementen in de paarden- en dierenbranche. Met een team van negen medewerkers, en al meer dan veertig jaar aan evenementenervaring, werkt Academy Bartels vol passie aan zowel zakelijke- als publieksevenementen.

Partners van Aeres Training Centre Barneveld