Paraveterinair Trainingscentrum Barneveld

Ben jij paraveterinair dierenartsassistent en wil je je bijscholen? Of wil je jezelf omscholen en de deeltijdopleiding Paraveterinair dierenartsassistent bij ons volgen? Kom dan naar Barneveld, want Aeres Training Centre Barneveld is hét toonaangevende opleidingsinstituut van Nederland. Al onze lesdagen zijn een levendige mix van theorie en praktijk. Je krijgt je les in ons unieke Paraveterinair Trainingscentrum Barneveld. Het enige paraveterinair centrum in Nederland dat geaccrediteerd is door het Royal College of Veterinary Surgeons.

Het Paraveterinair Trainingscentrum biedt alle faciliteiten voor eersteklas praktijkonderwijs met een apotheek, wachtruimte/receptie, operatiekamer, röntgenkamer, behandelkamers en een auditorium.

Kom naar onze open dagen in Barneveld

Dáárom Aeres Training Centre Barneveld

  • Meer dan 125 cursussen en opleidingen
  • Leren tussen ruim 2000 dieren
  • Groene campus van 75 hectare
  • Dé dierenspecialist van Nederland
  • Door de overheid erkend leerinstituut

Paraveterinaire opleidingen / cursussen

Een paraveterinair kent de kneepjes van het vak en is hoger opgeleid dan een dierenartsassistent. Als  je  deze opleiding hebt afgerond, voldoe je aan de Wet dieren en kan jij je laten registreren in het Diergeneeskunderegister.
Je mag medische assistentie verlenen aan de dierenarts, omdat je de theorie hebt geleerd en in de praktijk hebt geoefend.

Wil jij ook als paraveterinair aan de slag?

Bekijk de volgende opleidingen:
Opleiding paraveterinair dierenartsassistent

Opleiding Dierfysiotherapie 

Ben jij (bijna) gediplomeerd humaan fysiotherapeut en ben jij geïnteresseerd in de post-hbo- opleiding Fysiotherapie bij dieren? Volg dan nu de opleiding(en) bij Aeres Training Centre Barneveld. Wil jij leren over fysiotherapie bij honden en bij paarden? Spreekt een nauwe samenwerking met de dierenarts jou aan? Schrijf je dan nu in voor de opleiding Fysiotherapie bij dieren.

Cursussen die binnenkort starten

Management cursussen die binnenkort starten

Proefdier cursussen die binnenkort starten

Partners van Aeres Training Centre Barneveld