Al vanaf 2011 brengen wij ons eigen magazine uit. In 2022 is de naam van het magazine veranderd van HBVB (Het Beste voor Beesten) naar Van Dieren Magazine. Het magazine bevat achtergrondartikelen over dieren en de dierensector, nieuws over onze Barneveldse campus, onze dieren, de bevlogen medewerkers, docenten en trainers, ons cursusaanbod en interessante dierenevenementen. Van Dieren Magazine zet je aan het denken over de wereld van dieren. Het magazine komt uit in april en november.

Gratis abonnement op Van Dieren Magazine

Een abonnement is gratis. Na aanmelding ontvang je de eerstvolgende nieuwe uitgave van het magazine per post.

Adverteren in Van Dieren Magazine

Adverteren in ons magazine is erg interessant, want je bereikt een uitgebreide groep dierenliefhebbers en professionals in de dierensector. Het magazine wordt twee keer per jaar verzonden aan zo'n 10.000 adressen en kent een totale oplage van 12.500 stuks. Want naast de abonneehouders wordt ons magazine op diverse dierenevenementen verspreid. Elke uitgave heeft een eigen thema.

Onze abonnees zijn stuk voor stuk dierenliefhebbers. Velen zijn als professional werkzaam als bijvoorbeeld dierenartsassistent, hondentrimmer, ondernemer asiel/pension of kennel of zijn bijvoorbeeld werkzaam op de kinderboerderij of manege. Daarnaast wordt het magazine verzonden aan hondenscholen, alle geregistreerde dierenspeciaalzaken, alle geregistreerde dierenartsenpraktijken, alle trimsalons, alle kinderboerderijen, hippische ondernemingen en natuurlijk aan onze cursisten.

> Klik hier voor onze tarievenkaart

Partners van Aeres Training Centre Barneveld