Dierverzorging opleidingen

Dierverzorging opleidingen bij Aeres

Bij Aeres Training Centre Barneveld kun je diverse opleidingen binnen dierverzorging volgen. Wij bieden het breedste dierverzorging opleidingspakket van Nederland. Wil je hondentrimmer worden? Ben jij werkzaam bij een kinderboerderij en wil jij in de toekomst beheerder worden? Of wil jij de module geiten, de module kippen, de module koeien of de module paarden en pony’s volgen? Bij ons kun je je inschrijven bij diverse dierverzorging cursussen. Ga naar de cursus die je wil volgen en schrijf je gemakkelijk in via ons opleidingsportaal.

Kom naar onze open dagen in Barneveld

Dáárom Aeres Training Centre Barneveld

  • Meer dan 125 cursussen en opleidingen
  • Leren tussen ruim 2000 dieren
  • Groene campus van 75 hectare
  • Dé dierenspecialist van Nederland
  • Door de overheid erkend leerinstituut

Opleiding hondentrimmer

Wil jij hondentrimmer worden? Volg dan de hondentrimmen opleidingen / modules bij Aeres Training Centre Barneveld. Wist je dat wij al meer dan 25 jaar de opleiding tot hondentrimmer verzorgen? Wij zijn de meest praktijkgerichte hondentrimopleiding van Nederland. Tijdens de opleiding(en) leer je meer over de verschillende technieken, lichaamsverzorging en hoe je een hond wast en föhnt. Lees de module omschrijvingen waar jij meer over wilt weten en schrijf je in via ons opleidingsportaal!

Opleiding kattentrimmer

Leer alles over kattentrimmen. Iedereen die met katten werkt of kattenliefhebber is, weet hoe belangrijk een goede vachtverzorging is. Vooral ook: wat de gevolgen kunnen zijn van slechte vachtverzorging. De opleiding tot Kattenentrimmer bestaat uit de volgende modules:

Kinderboerderij opleidingen

Wil jij dierenverzorger op een kinderboerderij of beheerder van een kinderboerderij worden? Bij ons vind je verschillende opleidingen voor kinderboerderijen. Ga je de opleiding Beheerder Kinderboerderij volgen? Deze opleiding maakt je een goed opgeleide, begripvolle en deskundige beheerder. Ga jij voor de opleiding Dierverzorger Kinderboerderij? Deze opleiding bestaat uit 9 basiscursussen die samen een geheel vormen en ook los te volgen zijn. Lees de opleiding omschrijving en meld je aan voor de opleiding die jij wilt volgen! 

Basiscursussen dierverzorging

Tijdens de basiscursussen dierverzorging leer je over de verzorging van of het hobbymatig houden van een bepaalde diersoort. Je kunt deze cursussen los volgen, maar het kan ook onderdeel zijn van de allround opleiding Dierverzorger kinderboerderij. In de opleiding(en) leer je theorie met veel praktijk, waardoor de cursus levendig is en je de lesstof op een natuurlijke manier opneemt. Na afloop van de basiscursus ken je alle bijzonderheden van de dieren. Lees de basiscursus omschrijvingen van de diersoort waar jij geïnteresseerd in bent en meld je aan!

Proefdierverzorging

Volgens Artikel 13f uit de Wet op de Dierproeven moet een proefdierverzorger een diploma hebben van een door de minister aangewezen opleiding. Speciaal voor werknemers die hier nog niet aan voldoen is deze verkorte opleiding ontwikkeld door Aeres Training Centre Barneveld.

Dierverzorging voor professionals en hobbyisten

Wist je dat Aeres Training Centre Barneveld al meer dan 35 jaar hét kenniscentrum voor professionals en hobbyisten is? Alles over dierverzorging leer je bij ons! Afstuderen doe je met een officieel certificaat. Aeres Training Centre Barneveld staat voor kwaliteit in de wereld van dierverzorging. Zo vergroot je de kans op een baan in de diersector! Kies de opleiding die je wilt volgen en meld je eenvoudig aan.

Cursussen die binnenkort starten

Partners van Aeres Training Centre Barneveld