Ben je gepassioneerd door katten en hun gedrag? Wil je leren hoe je katten met gedragsproblemen kunt helpen? Dan is de cursus Kattengedragstherapeut perfect voor jou! Deze uitgebreide cursus biedt je alles wat je moet weten om katten te helpen hun gedragsproblemen op te lossen. Je leert hoe katten communiceren, wat de oorzaken zijn van veelvoorkomende gedragsproblemen en hoe je de juiste oplossing kunt bieden.

Onze ervaren kattengedragstherapeuten en docenten zullen je alles leren wat je moet weten om een succesvolle kattengedragstherapeut te worden. De cursus omvat theoretische kennis en casussen.

Na afloop van de cursus zul je het gedrag van katten beter begrijpen en heb je de vaardigheden en kennis om katten te helpen hun gedragsproblemen op te lossen.

Schrijf je nu in voor de cursus Kattengedragstherapeut en help katten een gelukkiger leven te leiden!
 • Aeres Training Centre BarneveldĀ 
 • 8 dagen
 • 10:00 - 16:30
 • Circa 24 cursisten

Voor wie is de cursus kattengedragstherapeut?

Je hebt Module 1Basiskennis kattengedrag gevolgd en je wilt kattengedragstherapeut worden of je wilt meer leren over probleem gevend gedrag bij katten en daar oplossingen voor kunnen bieden om katten te helpen.

Startdata & vervolgdata van deze cursus

 • Start:
  | Aeres Training Centre Barneveld
  Vervolgdata
  Schrijf je in

Alle data zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Lesdagen en examen

De module bestaat uit 8 lesdagen; theorie en praktijk.
Je gaat aan de slag met praktijkcasussen. De zelfstudie tijdens de module is ongeveer 4 uur per week. De zelfstudie bestaat met name uit het doornemen van de lesstof en lezen van extra informatie.

Vervolg

Zodra je module 2 kattengedragstherapeut succesvol hebt afgerond kun je verder gaan naar module 3 Stage en examen. Hiervoor dien je je in te schrijven. Om gediplomeerd aan de slag te gaan als kattengedragstherapeut is het van belang module 3 succesvol af te ronden.

Meer informatie

Partners van Aeres Training Centre Barneveld