Kennismakingsdag verkort traject paraveterinairĀ 

Cursussector
Gezondheidszorg
Vakgebieden
Dierenartspraktijk

Beschik jij al over de nodige kennis en ervaring, maar ontbreekt een officieel certificaat als paraveterinair nog? Dan is wellicht ons verkorte traject paraveterinair wat voor jou. Hiermee kun je in korte tijd een certificering halen, waarmee je jezelf kunt registreren in het diergeneeskunderegister, zodat je paraveterinaire handelingen mag uitvoeren. Twijfel je of dit traject wel bij je past en wil je graag eerst even kennismaken? Kom dan langs op ons kennismakingsmoment.

  • Aeres Training Centre Barneveld
  • 3 uur
  • 15:00 - 18:00
  • Circa 30 cursisten
Talent voor groei

Voor wie is het verkorte traject paraveterinair?

Je hebt minimaal 3 jaar fulltime (of het equivalent daarvan in deeltijd) ervaring in het uitvoeren van paraveterinaire handelingen binnen een gezelschapsdierenpraktijk, maar nog niet over het diploma paraveterinair dierenartsassistent beschikt en/of nog niet bent ingeschreven in het Diergeneeskunderegister.

Inhoud

We bieden hiervoor kennismakingsmomenten aan waarop we extra uitleg en een rondleiding geven op onze DAP, tevens examenlocatie. Aan het einde van de kennismaking is er ruimte voor een praatje en vragen onder het genot van een drankje en snack.

Partners van Aeres Training Centre Barneveld