Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat geldt voor mens en dier. Maar met snelle en deskundige hulp is langdurig lichamelijk letsel vaak te voorkomen. In deze cursus EHBO hond en kat leer je de grondbeginselen van spoedhulp. En daarin kan de rol van een goed opgeleide EHBO'er cruciaal zijn.

  • Venucon in Westmaas
  • 1 lesdag
  • 9:30 - 16:15 uur
  • Max. 14 deelnemers
Talent voor groei

Voor wie?

Je bent honden- en/of katteneigenaar, of je hebt bedrijfsmatig met honden en/of katten te maken, en daarom wil je eerste hulp kunnen verlenen.

Resultaat

Met de opgedane EHBO-basiskennis leer je snel en adequaat handelen, en kun je meteen ingrijpen bij een spoedsituatie. Het geeft een prettig en rustgevend gevoel dat jij voortaan weet wat je moet doen als jouw hond of kat in zo’n situatie terechtkomt of als je ‘op straat’ met een spoedsituatie wordt geconfronteerd.

Startdata & vervolgdata van deze cursus

Lesdag en lesvorm

Deze cursus bestaat uit één lesdag waarin zowel theorie als praktijk wordt behandeld. De cursusdag wordt verzorgd door een ervaren dierenarts, Simone Thissen, die niet alleen haar kennis overdraagt, maar het ook leuk vindt al je vragen te beantwoorden. EHBO hond en kat is een levendige en waardevolle cursus voor jezelf, en niet in de laatste plaats voor honden en katten die in acute nood verkeren.

De cursus word je aangeboden inclusief lunch.

Partners van Aeres Training Centre Barneveld