Van passie tot professional

Onze partners

Aeres Training Centre Barneveld werkt nauw samen met verschillende partners. Dikwijls toonaangevende bedrijven en organisaties op het gebied van dierverzorging en diergeneeskunde. Deze gerenommeerde partners onderstrepen het streven van Aeres Training Centre Barneveld om hèt leidende kenniscentrum van Nederland te willen zijn, waar het gaat om kennis en kunde over dieren.

Quiebus

Quiebus verzorgt in nauwe samenwerking met erkende instellingen, zoals Aeres Training Centre Barneveld, kynologische opleidingen tot instructeur en gedragstherapeut.

Proveto

Proveto organiseert nascholing voor dierenarts en assistente. Actuele kennis over de diergeneeskunde van gezelschapsdieren, paard en rund wordt continu aangeboden via symposia, wetlabs en e-learning.

Royal Canin

Royal Canin is marktleider in de diervoedingsindustrie en partner van Aeres Training Centre Barneveld. Royal Canin staat voor kennis van- en respect voor het dier en is onbetwiste pionier op het gebied van gezonde diervoeding.

 

vSKBN

vSKBN staat voor Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland, de brancheorganisatie voor kinderboerderijen. Jaarlijks worden de Nederlandse kinderboerderijen door bijna 30 miljoen bezoekers, jong en oud, bezocht. Nederland heeft daarmee de grootste kinderboerderijendichtheid van heel Europa.


 

ABHB

Onze opleiding hondentrimmen is ABHB erkend. Dat betekent dat cursisten zich na het behalen van het diploma kunnen aansluiten bij de Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteerbedrijf.

Open dag

vrijdag 15 november en zaterdag 16 november

Schrijf je nu in!