Van passie tot professional

Contact, adres & route

Aeres Training Centre Barneveld is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Neem telefonisch contact met ons op via 088 – 020 6123. Je krijgt dan Marleen, Madjory, Muriëlle of Dieneke aan de lijn en zij zullen je zo goed mogelijk verder helpen. 

Wil je liever mailen? Dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt daarvoor bijgaand contactformulier gebruiken. Het duurt dan maximaal 5 werkdagen voordat je reactie krijgt.

Adres

Aeres Training Centre Barneveld
Barnseweg 3
Postbus 331
3770 AH Barneveld
T: 088 – 020 6123
E: atc.barneveld@aeres.nl

Kom je met het openbaar vervoer?

Neem vanaf station Amersfoort of Ede-Wageningen de trein richting Barneveld Centrum (Treinstation Barneveld-Centrum). Bij het verlaten van het station rechtsaf, en dan direct daarna de spoorbomen over en de verkeersweg oversteken. Daarna rechtsaf en een meter of honderd over het pad lopen, totdat aan de linkerkant een weiland zichtbaar wordt. Hier linksaf en het pad volgen tot aan de Wesselseweg. De school ligt schuin links aan de overkant. Vanaf het station tot aan de school is het ongeveer 15 minuten lopen, de trein rijdt in de spits elk kwartier. Het adres is Barnseweg 3. De ingang is voorbij het gebouw, linksaf het pad op (langs het gebouw), loop om het gebouw, dus links aanhouden.

Kom je met de auto?

Om de route te berekenen voer je hieronder je adres in.

Van:
Naar:
 

Afdrukken

Open dag

vrijdag 15 november en zaterdag 16 november

Schrijf je nu in!