Van passie tot professional

Open dag opleidingen & cursussen | 16 november 2019

Open dag opleidingen & cursussen | 16 november 2019

Open dag

Oriënteren of alvast inschrijven. Dit jaar organiseren wij weer een open dag in november op onze hoofdlocatie aan de Barnseweg 3. Met centrale voorlichtingen per opleidingsrichting, diverse demonstraties, dierenbeleefroute en ervaringen beluisteren van oud-leerlingen. Ook ons hippisch praktijkcentrum aan de Kapweg in Kootwijkerbroek is geopend. Ga voor meer informatie naar de website waar je je ook alvast kunt aanmelden.

De praktijk staat altijd centraal, we bieden inhoudelijk up-to-date opleidingen en we realiseren dit vanuit unieke samenwerkingen met allerlei partijen. Daarnaast leer je bij ons letterlijk tussen de dieren. Het cursuscentrum voorziet, als onderdeel van het Groenhorst in onderwijs voor volwassen in cursusvorm.

AANMELDEN

Laat je even weten of je komt? Je kunt je hier aanmelden

ROUTEBESCHRIJVING & PARKEREN

Wat betreft parkeren raden wij aan als navigatieadres Barnseweg 3, 3771 RN aan te houden. Je kunt vervolgens je auto op één van onze parkeerplaatsen kwijt door meteen links te parkeren op het parkeerterrein aan de Barnseweg of rechtdoor het terrein op te rijden en de blauwe borden ‘P’ of witte borden ‘Parkeren’ te volgen. Vanwege de verwachte drukte zijn er ook parkeerwachters die u zullen helpen een plek te vinden. Wanneer je weer huiswaarts keert, volg je de borden uitgang. Deze ligt namelijk elders op het terrein.

Klik hier voor je routebeschrijving


Terug naar het overzicht
Deel: fb twitter in printar

Open dag

Start zaterdag 16 november

Schrijf je nu in!