Van passie tot professional

Informatieavond opleidingen & cursussen | 19 maart 2019

Informatieavond opleidingen & cursussen | 19 maart 2019

De praktijk staat altijd centraal, we bieden inhoudelijk up-to-date opleidingen en we realiseren dit vanuit unieke samenwerkingen met allerlei partijen. Daarnaast leer je bij ons letterlijk tussen de dieren. Het cursuscentrum voorziet, als onderdeel van het Groenhorst in onderwijs voor volwassen in cursusvorm.

Je kunt ons op deze informatieavond al je vragen stellen over ons aanbod en lesmateriaal inzien. Je kunt vrij inlopen van 18.00 uur tot 21.00 uur. De koffie en thee staan voor je klaar.

Wil je onze dieren bezoeken, houdt er dan rekening mee dat onze dierenverblijven geopend zijn tot 20.00 uur (in verband met de nachtrust van onze dieren).

AANMELDEN

Laat je even weten of je komt? Je kunt je hier aanmelden

ROUTEBESCHRIJVING & PARKEREN

Wat betreft parkeren raden wij aan als navigatieadres Barnseweg 3, 3771 RN aan te houden. Je kunt vervolgens je auto op één van onze parkeerplaatsen kwijt door meteen links te parkeren op het parkeerterrein aan de Barnseweg of rechtdoor het terrein op te rijden en de blauwe borden ‘P’ of witte borden ‘Parkeren’ te volgen. Vanwege de verwachte drukte zijn er ook parkeerwachters die u zullen helpen een plek te vinden. Wanneer je weer huiswaarts keert, volg je de borden uitgang. Deze ligt namelijk elders op het terrein.

Klik hier voor je routebeschrijving


Terug naar het overzicht
Deel: fb twitter in printar

Open dag

Start dinsdag 19 maart

Schrijf je nu in!