ATCB op About Cats & Dogs met eigen workshopplein

Date

Op zaterdag 11 en zondag 12 november 2023 is Aeres Training Centre Barneveld (ATCB) te vinden op het event ‘About Cats & Dogs’ in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht.

ATCB heeft op het evenement een eigen workshopplein waar verschillende workshops worden geven, zoals: ‘Hoe borstel je een kat?’, ‘Hondentrimmer worden’ en ‘Reanimeren kan je leren!’. About Cats & Dogs is hét lifestyle-event voor honden- en kattenvrienden. Het evenement biedt een hoogwaardig inhoudelijk programma met live sessies, demonstraties en workshops, met de mogelijkheid tot het krijgen van persoonlijk advies en inspiratie van experts. Centraal staan de thema’s gezondheid, voeding en gedrag.

Experts delen kennis over omgang, gedrag en verzorging van honden en katten

Wat is de beste voeding? Wanneer ga je met je viervoeter naar de dokter? Hoe ga je met je hond om in relatie tot kinderen? Wat doe je met een angstig huisdier met oud en nieuw? Wat zijn de laatste trends op accessoires en speelgoed voor honden en katten? Deze vragen, en veel meer, worden beantwoord tijdens de tientallen lezingen en workshops tijdens About Cats & Dogs.

Entertainment

De bekende dierarts en televisiepresentator Piet Hellemans is gedurende het hele evenement aanwezig. Zo verzorgt hij meerdere sessies in het theater, geeft tips en biedt bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen. Ook Renate Gerschtanowitz, oprichter van huisdieren.nl, is van de partij om bezoekers te ontmoeten.
Met duizenden volgers op Instagram en TikTok, zijn ook dit jaar zijn bekende ‘dog-en catfluencers’ present. Zo laat kat Oliver, bekend van instagramkanaal ‘Oliverscatventures’ met 60.3k volgers, zien hoe hij met zijn baasjes fantastische uitstapjes maakt.

Met korting naar About Cats & Dogs

Met de kortingscode AERES25 ontvang je 25% korting op tickets. Bestel je tickets hier.
Voor het volledige programma kun je terecht op de website van About Cats & Dogs.

Partners van Aeres Training Centre Barneveld