Aeres Training Centre Barneveld volop in beweging

Date

De coronacrisis zorgt er bij Aeres Training Centre Barneveld niet voor dat alles stilstaat. Sterker nog: het team heeft er nog een tandje bij gezet om ervoor te zorgen dat het cursusaanbod zoveel mogelijk door kan gaan.

Deelnemers van cursussen en opleidingen die al gepland stonden vanaf het moment dat de coronamaatregelen ingingen werden persoonlijk op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Daarnaast plaatsen we updates op de speciale coronapagina op onze website zodra er iets verandert. Waar mogelijk worden (delen van) cursussen nu online aangeboden. Ook is er op http://www.opendagbarneveld.nl/atcb een online open dag ingericht; op deze website kunnen potentiële cursisten terecht voor extra informatie en kan er contact met ons worden opgenomen via Whatsapp.

Ook nu we weten dat de anderhalve metersamenleving nog wel een tijdje blijft bestaan, passen we ons daarop aan; ook na de zomervakantie wordt het opleidingsaanbod zo ingericht dat het voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor kunnen de meeste opleidingen en cursussen ‘gewoon’ doorgaan. In alles wat we doen geldt natuurlijk dat de gezondheid van onze cursisten en collega’s voorop staat. We zullen ons dan ook blijven aanpassen en ontwikkelen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons bereiken via atc.barneveld@aeres.nl of via 088 – 020 6123.

Partners van Aeres Training Centre Barneveld