Van passie tot professional

Wat je moet weten

Inschrijven, hoe gaat dat?

Je schrijft in voor één of meerdere cursussen door het inzenden van een volledig ingevuld inschrijfformulier. Je kunt je hier online inschrijven.

Wel of geen btw?

De Belastingdienst vraagt in verband met de BTW-wetgeving of je de cursus hobbymatig of beroepsmatig volgt.

Opleidingen (of cursussen) van Aeres Training Centre Barneveld die je beroepsmatig volgt, zijn vrijgesteld van BTW. Je kunt in dat geval de prijs aanhouden die op de website, in de deelbrochure, het HBVB magazine of elders door Aeres Training Centre Barneveld is gepubliceerd. Opleidingen (of cursussen) die je vanuit je hobby volgt, zijn belast met 21%. Dat betekent dat je 21% moet optellen bij de prijzen zoals die door Aeres Training Centre Barneveld genoemd worden. De cursus Bedrijfshulpverlening is niet vrijgesteld van BTW.

Wanneer je je inschrijft voor een cursus, geef dan op het inschrijfformulier aan of je de opleiding/cursus beroepsmatig of hobbymatig volgt. Let op: als u hobbymatig aankruist, wordt de cursusprijs dus 21% hoger in verband met deBTW-heffing.

Bevestiging van je inschrijving

Nadat we je online inschrijving binnen hebben gekregen ontvang je van ons (binnen 5 werkdagen) een bevestiging van je inschrijving. Mocht de cursus of opleiding onverhoopt volgeboekt zijn dan laten we je dat natuurlijk ook weten en zullen we altijd proberen je een alternatief aan te bieden.

Correspondentie per e-mail

Alle correspondentie, zoals bijvoorbeeld de bevestiging van je inschrijving en de uitnodiging voor de cursus, zal per e-mail gebeuren. Hiervoor gebruiken wij het door jou bij inschrijving opgegeven e-mailadres. Heb je ons een inschrijfformulier toegezonden per post? Ook dan verloopt de overige correspondentie per e-mail.

Betaalt je werkgever of iemand anders je cursus?

Betaalt je werkgever of iemand anders jouw cursus? Download dan hier het studiekostenbetalingsformulier. Print het formulier uit vul de gevraagde gegevens in, laat het formulier voorzien van een stempel en de handtekening van een rechtsbevoegd persoon binnen het bedrijf of organisatie en stuur het formulier o.v.v. je naam en de cursus in een ongefrankeerde envelop aan:

Aeres Training Centre Barneveld
t.a.v. de Cursusadministratie
Antwoordnummer 1033
3770 VB BARNEVELD

Zo’n drie a twee weken voor aanvang van de cursus...

Ongeveer 3 weken vóór aanvang van de cursus ontvang je per e-mail:

  • een uitnodigingsbrief
  • een routebeschrijving
  • een factuur voor je eigen administratie

Wat gebeurt er als een cursus is volgeboekt?

Is een cursus volgeboekt, dan nemen wij contact met je op inzake de alternatieven. Besluit je dezelfde cursus met een andere startdatum of een andere cursus te willen volgen, dan dien je je opnieuw in te schrijven.

Wat gebeurt er bij onvoldoende inschrijvingen?

Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn, kan het zijn dat een cursus geen doorgang kan vinden. In dat geval wordt je per e-mail geïnformeerd over de alternatieven.

Cursusprijzen zijn inclusief

Alle cursusprijzen die vermeld staan zijn inclusief koffie/thee, lesmateriaal, lunches en, indien van toepassing, examenkosten, tenzij anders vermeld.

Uitstekende trainers

De trainers van Aeres Training Centre Barneveld hebben meestal een brede ervaring in het onderwijs. Veel trainers worden bovendien beschouwd als absolute kenners op hun vakgebied. In combinatie met de praktijkgerichte opzet van de cursussen kun je er dus zeker van zijn dat je veel opsteekt en op veel vragen uit de praktijk meteen de antwoorden krijgt.

Actueel cursusmateriaal

Voor de meeste cursussen is er een cursusmap, voorzien van lesmateriaal. Soms wordt gebruik gemaakt van boeken. Het lesmateriaal wordt regelmatig geactualiseerd. Bij de opleidingen wordt er ook gewerkt in de online leeromgeving It's learning. Je ontvangt van ons een persoonlijke login waarmee je toegang hebt tot deze omgeving en tot het lesmateriaal wat daar op staat. 

Open dag

Start vrijdag 25 januari

Schrijf je nu in!