Van passie tot professional

Wat je moet weten

Inschrijven, hoe gaat dat?

Je schrijft in voor één of meerdere cursussen door het inzenden van een volledig ingevuld inschrijfformulier. Je kunt je hier online inschrijven.

Wel of geen btw?

Opleidingen (of cursussen) van Aeres Training Centre Barneveld die je beroepsmatig of hobbymatig volgt, zijn vrijgesteld van BTW. Je kan de prijs aanhouden die op deze website wordt genoemd, in de deelbrochure, het HBVB magazine of elders door Aeres Training Centre Barneveld is gepubliceerd.

Bevestiging van je inschrijving

Nadat we je online inschrijving binnen hebben gekregen ontvang je van ons (binnen 5 werkdagen) een bevestiging van je inschrijving. Mocht de cursus of opleiding onverhoopt volgeboekt zijn dan laten we je dat natuurlijk ook weten en zullen we altijd proberen je een alternatief aan te bieden.

Correspondentie per e-mail

Alle correspondentie, zoals bijvoorbeeld de bevestiging van je inschrijving en de uitnodiging voor de cursus, zal per e-mail gebeuren. Hiervoor gebruiken wij het door jou bij inschrijving opgegeven e-mailadres. Heb je ons een inschrijfformulier toegezonden per post? Ook dan verloopt de overige correspondentie per e-mail.

Betaalt je werkgever of iemand anders je cursus?

Betaalt je werkgever of iemand anders jouw cursus? Download dan hier het studiekostenbetalingsformulier. Print het formulier uit vul de gevraagde gegevens in, laat het formulier voorzien van een stempel en de handtekening van een rechtsbevoegd persoon binnen het bedrijf of organisatie en stuur het formulier o.v.v. je naam en de cursus in een ongefrankeerde envelop aan:

Aeres Training Centre Barneveld
t.a.v. de Cursusadministratie
Antwoordnummer 1033
3770 VB BARNEVELD

Zo’n drie a twee weken voor aanvang van de cursus...

Ongeveer 3 weken vóór aanvang van de cursus ontvang je per e-mail:

  • een uitnodigingsbrief
  • een routebeschrijving
  • een factuur voor je eigen administratie

Wat gebeurt er als een cursus is volgeboekt?

Is een cursus volgeboekt, dan nemen wij contact met je op inzake de alternatieven. Besluit je dezelfde cursus met een andere startdatum of een andere cursus te willen volgen, dan dien je je opnieuw in te schrijven.

Wat gebeurt er bij onvoldoende inschrijvingen?

Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn, kan het zijn dat een cursus geen doorgang kan vinden. In dat geval wordt je per e-mail geïnformeerd over de alternatieven.

Cursusprijzen zijn inclusief

Alle cursusprijzen die vermeld staan zijn inclusief koffie/thee, lesmateriaal, lunches en, indien van toepassing, examenkosten, tenzij anders vermeld.

Uitstekende trainers

De trainers van Aeres Training Centre Barneveld hebben meestal een brede ervaring in het onderwijs. Veel trainers worden bovendien beschouwd als absolute kenners op hun vakgebied. In combinatie met de praktijkgerichte opzet van de cursussen kun je er dus zeker van zijn dat je veel opsteekt en op veel vragen uit de praktijk meteen de antwoorden krijgt.

Actueel cursusmateriaal

Voor de meeste cursussen is er een cursusmap, voorzien van lesmateriaal. Soms wordt gebruik gemaakt van boeken. Het lesmateriaal wordt regelmatig geactualiseerd. Bij de opleidingen wordt er ook gewerkt in de online leeromgeving It's learning. Je ontvangt van ons een persoonlijke login waarmee je toegang hebt tot deze omgeving en tot het lesmateriaal wat daar op staat. 

Open dag

vrijdag 15 november en zaterdag 16 november

Schrijf je nu in!