Hippische Special magazine

Al vanaf 2011 brengen wij ons eigen magazine uit.
Ons magazine staat boordevol met nieuws over onze Barneveldse campus, onze dieren, de bevlogen medewerkers, docenten en trainers, ons cursusaanbod, interessante dierenevenementen maar zeker ook inspirerende achtergrondartikelen over dieren en de dierensector. Het Van Dieren magazine komt twee keer per jaar uit: in het voor- en najaar.

Speciaal voor de Hippische doelgroep, hebben we een hippisch magazine uitgebracht. Ontdek de mogelijkheden van Aeres Training Centre Barneveld en het hippische aanbod.

Gratis per post het Van Dieren magazine ontvangen?

Een abonnement is gratis. Per eerstvolgende nieuwe uitgave ontvang je het magazine per post.

Aeres Hippisch cursusaanbod

Aeres Training Centre Barneveld heeft een groot aantal cursussen, trainingen en opleidingen die jou de kneepjes van het 'paardenvak' leren. Onze paarden opleidingen worden verzorgd door toptrainers met passie en kennis van paarden én didactiek.

Cursussen die binnenkort starten

 Toon alle cursussen Hippische centrum

Lees Van Dieren Magazine online

Onze meest recente uitgaves kun je altijd online lezen. Klik hier om alle Van Dieren digitale uitgaves nog eens te bekijken.

Adverteren in Van Dieren Magazine

Adverteren in ons magazine is erg interessant, want je bereikt een uitgebreide groep dierenliefhebbers en professionals in de dierensector. Het magazine wordt 3x per jaar verzonden aan 18.000 adressen en kent een totale oplage van 20.000 stuks. Want naast de abonneehouders wordt ons magazine op diverse dierenevenementen verspreid. Elke uitgave heeft een bepaald thema.

Onze abonnees zijn stuk voor stuk dierenliefhebbers. Velen zijn als professional werkzaam als bijvoorbeeld dierenartsassistent, hondentrimmer, ondernemer asiel/pension of kennel of zijn bijvoorbeeld werkzaam op de kinderboerderij of manege. Daarnaast wordt het magazine verzonden aan hondenscholen, alle geregistreerde dierenspeciaalzaken, alle geregistreerde dierenartsenpraktijken, alle trimsalons, alle kinderboerderijen, hippische ondernemingen en natuurlijk aan onze cursisten.

> Klik hier voor onze tarievenkaart

Heb je nog vragen

Aeres Training Centre Barneveld is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Neem telefonisch contact met ons op via 088 – 020 6123. Je krijgt dan Marleen, Anita, Leonora, of Lindy van de cursusadministratie aan de lijn. Zij staan je graag te woord.

Wil je liever mailen? Dan kan dat natuurlijk ook. Stuur een mailtje naar atc.barneveld@aeres.nl

 
 Adres
Aeres Training Centre Barneveld
Barnseweg 3
Postbus 331
3770 AH Barneveld
T: 088 – 020 6123
E: atc.barneveld@aeres.nl

Partners van Aeres Training Centre Barneveld