Dierenfotografie II - Licht en actie

Cursussector
Overige

Met de basiskennis Dierenfotografie op zak, kun je zo door naar deze workshop voor gevorderden. Een praktische workshop, waarin je ook onder uitdagende omstandigheden mooie portretten en spectaculaire actiefoto’s van dieren leert maken. De volgende stap naar nog mooiere foto’s van jouw favoriete dieren.

  • Aeres Training Centre Barneveld
  • 1 dag
  • 09:30 - 16:00
  • Circa 12 cursisten

Voor wie?

Voor iedereen die Dierenfotografie I-Basis heeft gevolgd. Maar ook als je een andere basiscursus (dier)fotografie hebt gevolgd en daardoor bedreven bent in het handmatig instellen van diafragma en sluitertijd, kan deze workshop iets voor jou zijn. Docent fotograaf Hans Krudde kent de kneepjes van het vak…

Startdata & vervolgdata van deze cursus

  • Start:
    | Aeres Training Centre Barneveld

Inhoud

In de basisworkshop heb je vooral de mogelijkheden om jouw camera beter leren benutten. In deze workshop ga je je richten op het fotograferen van (huis-)dieren onder uitdagende omstandigheden. Dieren binnen fotograferen vereist meestal het gebruik van flitsers en lampen; maar ook het wegwerken van storende elementen in de achtergrond. Ook het regisseren van de modellen, verschillende poses en detailopnames krijgt aandacht. In het tweede deel van de workshop ga je dieren in actie, spelend of sportend, fotograferen. Bevries je de beweging of juist niet? Wat doe je bij te weinig licht? Waar leg je het scherptepunt? En nog veel meer.

De docent

De workshop wordt gegeven door vakfotograaf Hans Krudde. Hij fotografeert o.a. voor tijdschriften als BoerenVee, Zeldzaamhuisdier en enkele Hippische bladen, maar ook voor (dieren)castingsbureaus. Daarnaast werkt Hans zowel voor organisaties (Animal Event, Horse Event) als particulieren (dierportretten). Hans is een allround specialist, want hij is ook docent dierverzorging en paardenhouderij.

Meer informatie

Partners van Aeres Training Centre Barneveld