Dierenfotografie I - Basis

Cursussector
Overige

Dierenfotografie kan je leren. Als je een beetje houdt van fotograferen, is er bijna niks leuker dan je favoriete dier mooi vast te leggen. Met de kennis die je tijdens deze leerzame en inspirerende dierenfotografie workshop opdoet, kan het (bijna) niet meer misgaan! Want ook dierenfotografie kun je leren…

  • Aeres Training Centre Barneveld
  • 1 dag
  • 09:30 - 16:00
  • Circa 16 cursisten

Dierenfotografie, voor wie?

Je bent een dierenliefhebber en wilt je (huis)dier mooi op de foto kunnen zetten. En je bent in het bezit van een digitale camera met instelmogelijkheden. Dan is deze cursus dierenfotografie echt wat voor jou.

Resultaat

Na afloop van de workshop dierenfotografie, ga je naar huis met fantastische dierenfoto’s, en met voldoende basiskennis om je thuis verder te ontwikkelen.

Vervolg van de cursus dierenfotografie

Wil je meer kennis vergaren en praktijkervaring opdoen als dierenfotograaf? Aeres Training Centre Barneveld heeft een aantal vervolg-workshops op het gebied van dierenfotografie:

De dierenfotograaf / docent

De workshop wordt gegeven door vakfotograaf Hans Krudde. Hij fotografeert o.a. voor tijdschriften als BoerenVee, Zeldzaamhuisdier en enkele Hippische bladen, maar ook voor (dieren-)castingsbureaus. Daarnaast werkt Hans zowel voor organisaties (Animal Event, Horse Event) als particulieren (dierportretten). De fotograaf is een allround specialist, want hij is ook docent dierverzorging en paardenhouderij.

Meer informatie

Partners van Aeres Training Centre Barneveld