Crowdfunding is tegenwoordig hét toverwoord om projecten te financieren met hulp van een groep particulieren of investeerders. Heb jij een plan voor verbetering van je bedrijf, maar ontbreekt het benodigde geld? Met online crowdfunding maak je kans het startkapitaal zonder hulp van de bank te vergaren. In deze cursus ga je aan de slag met je eigen project.

  • Aeres Training Centre Barneveld
  • 1 dag
  • 10:00 - 15:45
  • Circa 16 cursisten

Voor wie

Deze eendaagse praktische cursus is geschikt voor medewerkers en eigenaren van kinderboerderijen, dierenweides, dierentuinen, dierenambulances, dierenopvangcentra, alle ondernemers in de dierenbranche en maatschappelijke organisaties die crowdfunding willen inzetten en/of de mogelijkheden hiervan willen onderzoeken.

Resultaat

Na het volgen van deze inspirerende en leerzame dag weet je wat crowdfunding is, en hoe het werkt. Je werkt het funden van je eigen project uit en leert hoe en waarvoor je crowdfunding kunt inzetten en hoe je de promotie aanpakt. Aan het eind van de dag ben je klaar om mogelijke investeerders warm te maken voor je project!

Inhoud

Iedere cursist presenteert kort welk project hij/zij voor de wil realiseren. De mogelijkheden van crowdfunding worden uitgelegd en uitgediept. Je werkt aan een eigen, uitvoerbaar en realistisch crowfdfunding-plan. Gedurende de dag krijg je ook communicatieve handgrepen om je plan in de praktijk uit te voeren. Daarnaast krijg je inzicht hoe je het plan mogelijk met hulp van andere geldbronnen (fondsen, subsidies, etc.) kunt realiseren. Na afloop van de cursus ben je in staat een waardevolle bijdrage te leveren aan een toekomst bestendige onderneming of stichting.

Docent

De cursus wordt gegeven door Hans de Rijk.

Meer informatie

  • Iedere cursist presenteert kort welke kleine en grote wensen hij/zij zou willen realiseren. De mogelijkheden die crowdfunding kan bieden worden uitgelegd en uitgediept. Iedere cursist werkt aan een eigen, uitvoerbaar en realistisch crowfdfundingsplan. Gedurende de dag worden ook communicatieve handgrepen gegeven op welke wijze dit plan in de praktijk uitgevoerd kan worden. Dit aangevuld met mogelijkheden om wensen te realiseren via andere bronnen (fondsen, subsidie, etc). En aan het einde van de dag kun je jouw crowfundingcampagne gaan uitrollen!

  • De docent van deze 1-daagse training, Hans de Rijk is ook coördinator van Kinderboerderijen Actief Toer! Een maand waarin crowdfunding wordt ingezet om zo prachtige beoogde doelen te bereiken, zoals die nieuwe konijen buitenverlijven, verharde paden en een zandspeeltafel... Een groot aantal successtories van crowdfunding vind je op Kinderboerderijen Actief Toer en Voor in je Buurt.

Partners van Aeres Training Centre Barneveld