Van passie tot professional

Hippische sector

Paarden verdienen het beste

Volledige harmonie tussen paard en mens is al eeuwen het ideaalbeeld. Training en kennis is daarbij essentieel. Als je echt een duurzame relatie wilt opbouwen met je paard of pony en resultaat wilt boeken in de training en in de sport, dan is kennis onontbeerlijk. Aeres Training Centre Barneveld heeft een groot aantal cursussen, trainingen en opleidingen die jou de kneepjes van het 'paardenvak' leren. Onze lessen worden verzorgd door toptrainers met kennis van paarden én didactiek. Na het volgen van onze praktijkgerichte lessen ben je nog beter in staat met jouw, en andere paarden om te gaan.

Schoolpaarden

Het is veilig leren met onze, speciaal voor het onderwijs getrainde paarden. Onze paarden zijn geselecteerd om les mee te geven en zijn gewend om door verschillende mensen verzorgd en gehanteerd te worden.

Hippisch centrum Aeres Barneveld

Aeres Barneveld is de nieuwe huurder van hippisch centrum Landgoed Graafhorst in Kootwijkerbroek. De praktijklessen van onze cursussen en opleidingen vinden voortaan hier plaats. Dit prachtige landgoed van 6 hectare beschikt over gewedige faciliteiten zoals praktijkoefenruimtes, een hoefsmederij, binnen- en buitenbanen. Eén binnenbaan heeft een afmeting van 50 bij 100 meter. Daarnaast hebben we de beschikking over overdekte longeercircles en een galloppeerbaan van 600 meter.

Cursussen in de sector Hippische sector

Academische rijkunst
vrijdag 22 februari 2019 Bekijk
Aspirant manege instructeur
donderdag 21 februari 2019 Bekijk
Dierenfotografie I - Basis
zaterdag 15 juni 2019 Bekijk
Dierenfotografie II - Licht en actie
zaterdag 21 september 2019 Bekijk
Hoefbekappen
woensdag 9 januari 2019 Bekijk
Paardenfotografie (basis)
zaterdag 29 juni 2019 Bekijk
Sportmassage paard II - Verdieping
donderdag 11 april 2019 Bekijk

Open dag

Start vrijdag 25 januari

Schrijf je nu in!