Aeres Dierfysiotherapie Tour

Aeres Dierfysiotherapie Tour: Dressuurstal van Baalen

Cursussector
Hippische sector
Vakgebieden
Hippische onderneming
Vakgebieden
Dierenartspraktijk
Cursussector
Gezondheidszorg
Vakgebieden
Fysiotherapie voor dieren
Cursussector
Fysiotherapie bij dieren

Tijdens deze dierfysiotherapie tour dag worden drie paarden gepresenteerd. We beginnen met een jong paard, vervolgens met een paard op Z niveau en afsluitend een paard op Grand Prix niveau. Na elke praktijkdemo wordt het paard door zowel Dressuurstal van Baalen als de Dierenfysiotherapeut geëvalueerd. Elke demo van de praktijk wordt geëvalueerd door de hippische professional als de dierenfysiotherapeuten. Er wordt uitgebreid de kans geboden om inhoudelijk kennis en kunde te vergaren en uit te wisselen.

Inhoud: Aeres Dierfysiotherapie Tour

Aeres Training Centre Barneveld startmet een cyclus ‘Aeres Dierfysiotherapie Tour: Dressuurstal Van Baalen'Het doel is dierenfysiotherapeuten met het hippische werkveld te verbinden. Hierbij wordt het werkveld gepresenteerd door professionals die hun sporen verdiend hebben. Deze dierfysiotherapie tour is onderdeel van een cyclus, waarbij we meerdere bekende stallen gaan bezoeken.

 

Dressuurstal van Baalen is de thuisbasis van Coby en Marlies van Baalen, hun team en alle leerlingen.
Op dressuurstal van Baalen trainen zij ruiters en paarden op alle niveaus, van beginnend tot Grand Prix niveau, met plezier naar succes. 
Coby is Trainer Coach 6 NOC*NSF en Marlies Trainer Coach 5.

Coby en Marlies zijn al jarenlang succesvol op het hoogste niveau van de dressuursport. Coby nam met de hengst Ferro deel aan de Olympische Spelen in Sydney (2000), waar zij teamzilver won. En dochter Marlies nam deel aan de Olympische Spelen in Athene in 2004 en in Tokio in 2022.

Wanneer is de volgende tour?

Wil je weten wanneer er weer een tour wordt gehouden? Meld je dan aan en blijf op de hoogte.
  • Dressuurstal van Baalen
  • 1 dag 
  • 8:30 - 16:30
  • Circa 30 cursisten
Talent voor groei

Voor wie?

Dierenfysiotherapeuten, (praktijk)docenten Aeres, hoefsmeden, dierenartsen, voedingsspecialisten.

Accreditatie

De Aeres dierfysiotherapie tour is met 18 punten geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren (NVFD). Daarnaast wordt door de Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden (NVvH) 1 EFFA punt toegekend voor deelnemende hoefsmeden.

Docenten dierfysiotherapie tour

De hoofdocenten van de dierfysiotherapie tour zijn Marlies Ottevanger, Guy Blom. Gastdocenten van de masterclass zijn Coby van Baalen en Marlies van Baalen.

Meer informatie

Partners van Aeres Training Centre Barneveld