Van passie tot professional

Gezondheidszorg

Werk jij in de gezondheidszorg voor dieren en ben je op zoek naar bij- en nascholing? Of wil jij jezelf omscholen en wil je een vak leren waarmee je kunt gaan werken in deze boeiende branche? Kom dan naar Barneveld, want Aeres Training Centre Barneveld is hét toonaangevende opleidingsinstituut van Nederland. Al onze lesdagen zijn een levendige mix van theorie en praktijk. Wij beschikken over een campus met talloze diersoorten, waardoor je de lesstof meteen in praktijk kunt brengen. 

Paraveterinair Trainingscentrum Barneveld

Ben jij paraveterinair dierenartsassistent en wil je je bijscholen? Of wil je jezelf omscholen en de deeltijdopleiding Paraveterinair dierenartsassistent bij ons volgen? Dan krijg je les in ons unieke Paraveterinair Trainingscentrum Barneveld. Het enige paraveterinair centrum in Nederland dat geaccrediteerd is door het Royal College of Veterinary Surgeons. 

Het Paraveterinair Trainingscentrum biedt alle faciliteiten voor eersteklas praktijkonderwijs met een apotheek, wachtruimte/receptie, operatiekamer, röntgenkamer, behandelkamers en een auditorium. 

Cursussen in de sector Gezondheidszorg

Open dag

vrijdag 15 november en zaterdag 16 november

Schrijf je nu in!