Kynologie module D2: Extra cases (STAP)

Cursussector
Gedrag
Cursussector
Gezondheidszorg
Vakgebieden
Asiel, pension, kennel & cattery
Vakgebieden
Hondenschool
Vakgebieden
Gedragstherapie

Je hebt alle modules gevolgd en je bent eigenlijk klaar om het examen Kynologisch gedragstherapeut te doen. En toch wil je het zekere voor het onzekere nemen. Hoe meer oefening, hoe beter. In deze extra module krijg je daarom nog eens drie cases van honden met probleemgedrag voorgelegd. Je zult merken dat het je steeds beter afgaat om een probleem te herkennen en de juiste oplossing te kiezen. Heb je ook deze drie probleemgevallen vakkundig geanalyseerd en hiervoor de juiste behandelmethode gekozen? Dan ben jij helemaal klaar voor het examen. Succes!

Voor wie

Je wilt professioneel aan de slag als Kynologisch (honden) gedragstherapeut. Je hebt Kynologie module D1: Oplossen probleemgedrag in de praktijk succesvol afgerond en je hebt behoefte aan extra voorbereiding op het examen. Je kunt deze extra module op elk gewenst moment doen.

Vooropleiding

Kynologie module D1: Oplossen probleemgedrag in de praktijk

Vervolg

Heb je deze cursus succesvol afgerond? Dan kun je verder met:

Meer informatie

 • Tijdens deze module krijg je drie extra cases die je extra oefening zullen geven voordat je begint aan het examen van Module E. Hierdoor bouw je nog meer kennis en routine op. Je zult ontdekken dat het je steeds makkelijker afgaat om een probleem te herkennen en de juiste oplossing(en) te kiezen.

  Extra informatie

  Deze 3 extra cases helpen je met het voorbereiden op je examen.Voor deze module bestaat geen startdatum. Je kunt beginnen wanneer het jou uitkomt.

 • Opleidingstrajecten voor hond & gedrag

  Sinds 1995 verzorgen wij samen met Kynologisch Centrum Quiebus kynologische opleidingen op mbo- en hbo-niveau. Wij bieden je onder andere de opleiding tot Kynologisch Instructeur en Kynologisch Gedragstherapeut. Quiebus is ingeschreven in het Register Kort Beroepsonderwijs. Uniek is onze 100% diervriendelijke methodiek. Van halsters, slipkettingen, anti-blafbanden, stroombanden en andere correctiemiddelen wordt geen gebruik gemaakt.

  Wij bieden je de volgende opleidingstrajecten aan:

   

  Korting

  Schrijf jij je meteen in voor alle modules van de opleiding Kynologisch (honden) gedragstherapeut, dan krijg je 10% korting op de totaalprijs. Je betaalt per module de normale prijs. De totale korting wordt verrekend met het bedrag dat je moet betalen voor de laatste module: het examen (module E).

Partners van Aeres Training Centre Barneveld