Module K1: Basis gedrag kat (STAP)

Cursussector
Gedrag
Vakgebieden
Asiel, pension, kennel & cattery
Vakgebieden
Gedragstherapie

In Nederland zijn 2,9 miljoen huiskatten. En steeds vaker wordt voor huiskatten hulp gevraagd bij gedragsproblemen. Tijdens deze cursus krijg je inzicht in het gedrag van de kat en kom je te weten hoe katten communiceren en leren. Leerzaam en leuk als je meer wilt weten over de kat en zijn gedrag. Maar vooral ook nuttig als je het gedrag van katten wilt leren begrijpen en je dagelijks met katten te maken hebt in je werk. Of als je erover denkt hiervan je beroep te gaan maken. Deze module is de eerste in een reeks van vier, en is het fundament voor de opleiding tot Kattengedragstherapeut.

 • Aeres Training Centre Barneveld
 • 3 dagen
 • 10:00 - 16:00
 • Circa 16 cursisten

Voor wie

Katten zijn je hobby en daarom wil je meer weten over het gedrag van de kat. Maar het kan ook zijn dat je meer van het gedrag van katten wilt weten omdat je werkt in een dierenartsenpraktijk, een cattery, een pension/asiel of een dierenspeciaalzaak. Daarnaast is de opleiding nuttig als je vrijwilliger bent op een dierenambulance. Of je hebt één grote wens: je wilt Kattengedragstherapeut worden.

Module K1: Basis gedrag kat

Basis gedrag kat bestaat uit drie lesdagen, waarvan twee dagen en één praktijkdag. Deze module is het fundament voor de opleiding tot Kattengedragstherapeut.

Startdata & vervolgdata van deze cursus

 • Start:
  | Aeres Training Centre Barneveld
  Vervolgdata
  Schrijf je in

Vervolg

Heb je deze cursus succesvol afgerond? Dan kun je verder met:

Meer informatie

Partners van Aeres Training Centre Barneveld