Wetskennis Kinderboerderijen - intervisie

Cursussector
Dierverzorging
Vakgebieden
Kinderboerderij

Als beheerder of bedrijfsleider van een zorg- of kinderboerderij wil je - moet je eigenlijk - op de hoogte blijven van de steeds veranderende regelgeving. Je bent al op de hoogte van de belangrijkste punten uit de wetgeving na de basiscursus Wetskennis kinderboerderijen gevolgd te hebben. Maar vervolgens wil je uiteraard op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Ook loop je wellicht tegen allerlei vragen aan. Daarom deze snelle en handige opfrisser. In een halve dag ben je weer helemaal bij. Tevens een mooie gelegenheid om met collega beheerders of bedrijfsleiders bepaalde vraagstukken te bespreken.

  • Aeres Training Centre Barneveld
  • 1 dagen
  • 10:00 - 12:30
  • Circa 24 cursisten
Talent voor groei

Voor wie?

Je bent beheerder of bedrijfsleider van een zorg- of kinderboerderij en hebt de basiscursus Wetskennis kinderboerderijen gevolgd.

Inhoud

Wetten en regels worden voortdurend aangepast. Vanuit Den Haag of jouw lokale overheid. Als beheerder of bedrijfsleider van een zorg- of kinderboerderij krijg je vroeg of laat met sommige nieuwe en/of gewijzigde wetten en regels te maken. Of je nou wilt of niet.

Altijd handig dus om je kennis in een halve dag op te frissen. Snel en duidelijk alle nieuwe ontwikkelingen op een rijtje. En handig ook, want naast de theoretische kennis krijg je de kans collega’s uit het hele land te ontmoeten die wellicht tegen dezelfde problemen aanlopen… Bovendien is het mogelijk om voor deze cursus een eigen vraagstuk in te dienen.

Meer informatie

  • Onderwerpen

    Onderwerpen die aan bod komen worden steeds afgestemd op de actuele ontwikkelingen.

    Gewijzigde of nieuwe wetgeving wordt besproken als aanvulling op hetgeen behandeld is tijdens de basiscursus Wetskennis kinderboerderijen. Tevens is er gelegenheid om voorafgaand aan de intervisie zelf vraagstukken aan te leveren waar je tegenaan gelopen bent en graag een antwoord op zou willen hebben.

Partners van Aeres Training Centre Barneveld