Iedereen die met katten werkt weet hoe belangrijk een goede vachtverzorging is, en vooral ook: wat de gevolgen kunnen zijn van slechte vachtverzorging. In asielen, maar ook bij pensions of dierenartsen krijgt men regelmatig katten onder ogen met klitten of zelfs vervilte plekken in de vacht. Met de cursus Kattentrimmen leer je alles over de verzorging van de vacht van katten.

De opleiding tot Kattentrimmer / kattentrimster is een modulaire opleiding. Om te starten aan de module Kattentrimmen moet je eerst de module “Specialist vacht- en lichaamsverzorging” met voldoende hebben afgerond.

 • Aeres Training Centre Barneveld
 • 5 dagen
 • 10:00 - 16:30
 • Circa 10-16 cursisten
Talent voor groei

Voor wie kattentrimmer wil worden?

Deze module Kattentrimmen is bedoeld voor mensen die een kattentrimsalon willen beginnen. In deze cursus komen onder andere ook verschillende trimtechnieken, EHBO en het opzetten van je eigen bedrijf aan de orde. Wordt jij een echte kattentrimmer / kattentrimster.

Startdata & vervolgdata van deze cursus

 • Start:
  | Aeres Training Centre Barneveld
  Vervolgdata
  Schrijf je in

Meer informatie over de opleiding kattentrimmer(ster)

Opbouw opleiding Kattentrimmer

De opleiding tot Kattentrimmer is een modulaire opleiding. Om te starten aan de module Kattentrimmer moet je eerst de module “Specialist vacht- en lichaamsverzorging” met voldoende hebben afgerond.

De opleiding tot Kattenentrimmer bestaat uit de volgende modules:

Een carrière switch eng? Niet met de baangarantie van Pets Place!

Droom jij van een carrière als honden- of kattentrimmer, maar beschik je nog niet het vereiste diploma? Dan heeft Pets Place dé oplossing voor jou. Pets Place zoekt voor diverse locaties in Nederland professionele trimmers. Pets Place biedt een baangarantie en vergoedt jouw opleidingskosten. Neem contact op met Pets Place over de voorwaarden en locaties bij jou in de buurt.

Je kunt vragen naar Stephanie Fidom.
Je bereikt haar via 06-28192016 of werken@ijsvogelretail.nl.

Werken als trimmer bij Pets Place?

Partners van Aeres Training Centre Barneveld