Van passie tot professional

Stagebiedersdag hondentrimmen

Voor wie

Ben of was jij stagebegeleider van een van onze cursisten hondentrimmen? Of heb je je eigen trimsalon en zou je graag stagebegeleider willen worden? Kom dan naar onze jaarlijkse stagebiedersdag op donderdagavond 2 november op onze Barneveldse campus.

Op het programma

Deze avond staat in het teken van jou en jouw (toekomstige) rol als stagebegeleider. Deze avond zien wij als een moment om bij te praten, jou op de hoogte te brengen van wijzigingen en je een leuke en leerzame lezing aan te bieden. En belangrijk; er is voldoende ruimte voor je om vragen te stellen. Dit jaar ziet de stagebiedersavond er als volgt uit:

  • 19.00 uur: Inloop, koffie/thee en een welkomstwoord
  • 19.30 uur: Facebook gebruiken om je trimsalon te promoten - door Wendy Jansen (Marketing en communicatie Aeres Training Centre Barneveld)
  • 20.00 uur: Toelichting vernieuwde opleiding hondentrimmen - door Petra van Zuthem- de Vos (docent opleiding hondentrimmen)
  • 20.45 uur: Wanneer mag een stagiaire op voor het praktijkexamen? - door Ilse Frenk-Kleton (cursusleider en docent opleiding hondentrimmen.

Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden. Je krijgt deze avond van ons.

Inschrijven

Inschrijven kan via de button inschrijven. Deze avond is gratis. Wel dien je je betalingswijze in te voeren op het inschrijfformulier. Dit is puur een formaliteit, er zal niks worden afgeschreven of worden gefactureerd. Na ontvangst van je inschrijving ontvang je kort voor de avond nog een uitnodiging met verdere praktische informatie.

Graag tot ziens!

 

 


De startdatum is nog niet bekend. Laat je gegevens achter via onderstaande button en wij houden je op de hoogte.

Houd mij op de hoogte
Deel: fb twitter in printar

Open dag

Start zaterdag 17 november

Schrijf je nu in!