Van passie tot professional

Paardkrachtig communiceren

Een paard als lichtend voorbeeld voor de werkvloer? Dat klinkt misschien wat vreemd in de oren, maar na deze training zal elke deelnemer de kracht van de communicatie van een paard erkennen. En willen gebruiken in het dagelijkse werk.

Welke leiderschapsstijl heeft jouw voorkeur? En welke rol neem jij in als je met een team een lastige klus moet klaren? Ben je nieuwsgierig wat een paard je daarover kan vertellen? Dan is deze training iets voor jou. Na afloop ga je naar huis met nieuwe inzichten die positief zullen bijdragen aan de samenwerking en communicatie op de werkvloer. Bijvoorbeeld door voortaan Paardkrachtig te communiceren…

Voor wie?

Je wilt de team(s) in je bedrijf inzicht laten verwerven in het eigen gedrag ten aanzien van leiderschap, communicatie en teamwork. De training kan worden gevolgd als bedrijfsonderdeel, maar ook als particulier.

Resultaat

Met deze workshop krijg je inzicht in jouw kwaliteiten en de valkuilen in je werkomgeving. Paarden hebben namelijk geen (voor)oordelen en reageren door middel van lichaamstaal op wat ze ervaren in het hier en nu. Hierdoor hebben paarden het vermogen om gedrag, houding en overtuigingen van mensen te spiegelen. Het paard geeft direct feedback op jouw (non-verbale) communicatie.

De trainers Arend Jan Hammink en Annet Muller vertalen deze feedback in mensentaal voor de werkvloer. Met verbazingwekkende inzichten en resultaten! Na afloop van de training heb je inzicht in jouw voorkeursstijl van leidinggeven. Jouw team heeft inzicht in de onderlinge communicatie en samenwerkingspatronen. En je bent je bewuster geworden van jouw non-verbale communicatie, en het effect daarvan in werksituaties.

Training op maat

Voor bedrijven en teams wordt de training in samenspraak op maat gemaakt. Hierbij wordt gekeken naar de onderwerpen waaraan het team of de leidinggevende wil werken en wat de doelstelling is. Annet Muller komt graag langs om jouw trainingsvraag in kaart te brengen en op basis daarvan een offerte aan te bieden.

Wil je meer weten over deze training op maat? 

Neem dan contact op met Bas Emmerik, telefoon: 088 - 020 6123. Of stuur een mail naar: b.emmerik@aeres.nl

Programma-inhoud

Met deze training krijg je inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen tijdens je werk. Paarden hebben namelijk geen (voor)oordelen en reageren door middel van lichaamstaal op wat ze ervaren in het hier en nu. Hierdoor hebben paarden het vermogen gedrag, houding en overtuigingen van mensen te spiegelen. Het paard geeft dus direct feedback op jouw (non-verbale) communicatie. De trainers Arend Jan Hammink en Annet Muller vertalen deze feedback en dat levert verbazingwekkende resultaten op!

Onderwerpen

  • Leiderschapsstijlen: welk soort leider ben jij?
  • Samenwerken en communicatie in werksituaties
  • Non-verbale communicatie: hoe congruent ben jij?

Extra informatie

Deze training wordt gegeven door Arend Jan Hammink (trainer, hoefsmid en meninstructeur) en Annet Muller (trainer, psycholoog en docent paardenhouderij). Zij weten samen psychologische diepgang aan te brengen en de relatie te leggen met praktijksituaties in het bedrijfsleven. Arend Jan en Annet staan garant voor een goede en veilige begeleiding ten aanzien van de interactie met het paard.

Wil je meer weten over deze training op maat? 

Neem dan contact op met Bas Emmerik, telefoon: 088 - 020 6123. Of stuur een mail naar: b.emmerik@aeres.nl


De startdatum is nog niet bekend. Laat je gegevens achter via onderstaande button en wij houden je op de hoogte.

Houd mij op de hoogte
Deel: fb twitter in printar

Open dag

vrijdag 15 november en zaterdag 16 november

Schrijf je nu in!