Van passie tot professional

Effectief omgaan met werkdruk en stress

Heb jij het te druk? Laat jij je voor je gevoel soms iets teveel leiden door je omgeving, in plaats van goed te luisteren naar je eigen kracht? Heb je nog wel genoeg energie over om te kunnen genieten van hobby’s, je kinderen, het lentezonnetje of - simpel gezegd - van het leven buiten je werk?

Ieder mens heeft stress, maar niet ieder mens heeft last van stress. Met te veel stress kost je werk soms meer energie dan het oplevert en voor je het weet gaat het je leven beheersen. Om dat stadium te voorkomen is het de kunst stress te herkennen en te weten op welke manier je ermee om kunt gaan. In de training Effectief omgaan met werkdruk en stress leer je niet alleen stress te herkennen, maar ook op welke manier je ermee om kunt gaan. Na de training weet je de balans te vinden tussen wat ervan je gevraagd wordt en hoe je dat zelf in goed banen kunt leiden. Inderdaad, zonder stress.

Voor wie?

Voor dierenartsen, dierenartsen in opleiding, dierenfysiotherapeuten of in opleiding, maar ook voor de beginnende of gevorderde praktijkmanager en iedereen die in de werkomgeving onder spanning kan komen te staan is dit een zeer effectieve training.

Inhoud

Tijdens deze training leer je stressvolle situaties herkennen, je gedachtenpatroon over dit soort situaties te analyseren en dit vervolgens te veranderen. Een effectieve training die ervoor zorgt dat je de training ontspannen en tegelijkertijd vol energie verlaat. Je hebt zin er weer flink tegenaan te gaan. Maar nu zonder dat het stress oplevert. Kom maar op!

Resultaat

Na de training voel je meer voldoening, want je hebt onder andere geleerd efficiënt te plannen, je houdt je voortaan alleen bezig zijn met nuttige dingen, je hebt balans gevonden tussen werk en privé, én je hebt voortaan genoeg instrumenten om de stress voor te zijn.

Onderwerpen

  • Time management
  • Tijd is een emotie
  • Het levenswiel
  • Synergiën vinden
  • Plannen

 


De startdatum is nog niet bekend. Laat je gegevens achter via onderstaande button en wij houden je op de hoogte.

Houd mij op de hoogte
Deel: fb twitter in printar

Open dag

vrijdag 15 november en zaterdag 16 november

Schrijf je nu in!