Van passie tot professional

Kynologie module E: Kynologisch gedragstherapeut - Examen

Deze module bestaat uit het praktijkexamen. Je krijgt een aantal praktijkcasussen voorgelegd, die je allemaal analyseert en zoals je geoefend hebt in module D uit werkt.

Je zal zelfstandig de volgende onderdelen moeten laten zien aan de examinator.

  • Een gesprek leiden
  • Een diagnose stellen
  • Een therapie-op-maat aan bieden
  • Deze therapie op uitvoerbaarheid testen
  • Jouw klant op de juiste manier te begeleiden
  • Een therapiebrief schrijven voor de klant

Prijs

De cursusprijs voor module E afzonderlijk bedraagt € 550,- (exclusief korting).

Korting bij inschrijving alle modules

Schrijf jij jezelf in één keer in voor alle modules van de opleiding tot Kynologisch gedragstherapeut, dan ontvang je 10% korting op de totaalprijs. Je betaalt per module de normale prijs, de korting wordt op het laatst verrekend met de prijs van module E.

Programma-inhoud

Tijdens deze module worden vier afzonderlijke probleemcases uit de praktijk aan je voorgelegd. Deze cases worden uitgevoerd en beoordeeld onder begeleiding van één van de trainers van de opleiding. Sluit je alle vier de cases met een voldoende af, dan ontvang je het diploma.

Ben je voor het examen geslaagd, dan nodigen wij je jaarlijks uit voor bijscholingen voor gediplomeerde gedragstherapeuten.

Inschrijven examen

De examenmodule wordt in overleg gepland. Je kunt hier het inschrijfformulier downloaden, invullen en retourneren. Gerda Doedee neemt vervolgens contact met je op en jullie stellen samen een examendatum vast. Veel succes! 

Opleidingstrajecten voor hond & gedrag

Sinds 1995 verzorgen wij samen met Kynologisch Centrum Quiebus kynologische opleidingen op mbo- en hbo-niveau. Wij bieden je onder andere de opleiding tot Kynologisch Instructeur en Kynologisch Gedragstherapeut. Quiebus is ingeschreven in het Register Kort Beroepsonderwijs. Kijk voor meer informatie op www.quiebus.nl. Uniek is onze 100% diervriendelijke methodiek. Van halsters, slipkettingen, anti-blafbanden, stroombanden en andere correctiemiddelen wordt geen gebruik gemaakt.

Wij bieden je de volgende opleidingstrajecten aan:

Korting

Schrijf jij je meteen in voor alle modules van de opleiding Kynologisch (honden) gedragstherapeut, dan krijg je 10% korting op de totaalprijs. Je betaalt per module de normale prijs. De totale korting wordt verrekend met het bedrag dat je moet betalen voor de laatste module: het examen (module E).


Inschrijven
Deel: fb twitter in printar

Open dag

vrijdag 15 november en zaterdag 16 november

Schrijf je nu in!