Van passie tot professional

Kynologie module D2: Extra cases

Je hebt alle modules gevolgd en je bent eigenlijk klaar om het examen Kynologisch gedragstherapeut te doen. En toch wil je het zekere voor het onzekere nemen. Hoe meer oefening, hoe beter. In deze extra module krijg je daarom nog eens drie cases van honden met probleemgedrag voorgelegd. Je zult merken dat het je steeds beter afgaat om een probleem te herkennen en de juiste oplossing te kiezen. Heb je ook deze drie probleemgevallen vakkundig geanalyseerd en hiervoor de juiste behandelmethode gekozen? Dan ben jij helemaal klaar voor het examen. Succes! 

Voor wie?

Je wilt professioneel aan de slag als Kynologisch (honden) gedragstherapeut. Je hebt Kynologie module D1: Oplossen probleemgedrag in de praktijk succesvol afgerond en je hebt behoefte aan extra voorbereiding op het examen. Je kunt deze extra module op elk gewenst moment doen.

Vooropleiding

Kynologie module D1: Oplossen probleemgedrag in de praktijk 

Vervolgopleiding

Ben je klaar met deze module? Dan kun je de stap nemen: het examen!

Kynologie module E: Kynologisch gedragstherapeut - Examen

Programma-inhoud

Tijdens deze module krijg je drie extra cases die je extra oefening zullen geven voordat je begint aan het examen van Module E. Hierdoor bouw je nog meer kennis en routine op. Je zult ontdekken dat het je steeds makkelijker afgaat om een probleem te herkennen en de juiste oplossing(en) te kiezen.

Extra informatie

Deze 3 extra cases helpen je met het voorbereiden op je examen.Voor deze module bestaat geen startdatum. Je kunt beginnen wanneer het jou uitkomt.

 

Kynologisch (honden) instructeur - welke modules zijn verplicht?

Als kynologisch instructeur moet je de modules A en B1 succesvol hebben afgerond.

Gevorderd Kynologisch (honden) instructeur - welke modules zijn verplicht?

Als gevorderd instructeur moet je de modules AB1 en B2 met succes hebben afgerond. Wil je meer verdieping, dan kun je ook module B3 volgen (niet verplicht).

Kynologisch (honden) gedragstherapeut - welke modules zijn verplicht?

Als kynologisch gedragstherapeut moet je de modules AB1CD1 en E met succes hebben afgerond. Module D2 zijn 3 extra oefencases ter voorbereiding op het examen (Module E). Deze module (D2) kan door de cursusleider worden aangeraden. Voor de opleiding Honden gedragstherapeut is module B2 niet verplicht (maar wel leerzaam).  

Korting

Schrijf jij je meteen in voor alle modules van de opleiding Kynologisch (honden) gedragstherapeut, dan krijg je 10% korting op de totaalprijs. Je betaalt per module de normale prijs. De totale korting wordt verrekend met het bedrag dat je moet betalen voor de laatste module: het examen (module E).


Inschrijven
Deel: fb twitter in printar

Open dag

vrijdag 15 november en zaterdag 16 november

Schrijf je nu in!