Van passie tot professional

Kynologie module C: Begeleiding probleemgedrag hond - Tussenmodule

Stel, je hebt bij Aeres Training Centre Barneveld de opleiding tot (gevorderd) Kynologisch (honden) instructeur gevolgd en Module C: Begeleiding probleemgedrag hond, maar dat is langer dan twee jaar geleden. De kennis zit nog in je hoofd, maar is een beetje weggezakt.

Met deze tussenmodule krijg je de kans die kennis weer even op te frissen en zelfs te verdiepen. Je leert namelijk ook meer over de breed gewaardeerde trainingsmethode van Quiebus/ Aeres Training Centre Barneveld. Hierin wordt probleemgedrag opgelost zonder gebruik te maken van hond-onvriendelijke hulpmiddelen en methoden.

Voor wie?

Je hebt meer dan twee jaar geleden bij ons de kynologie modules A t/m C gevolgd. Of je hebt bij een andere organisatie een soortgelijke opleiding gevolgd. 

Vervolg

Mogelijke vervolgcursussen na het behalen van deze module zijn:

Programma-inhoud

Je leert meer over de breed gewaardeerde methode van Quiebus/Aeres Training Centre Barneveld: het oplossen van gedragsproblemen zonder gebruik te maken van hond-onvriendelijke hulpmiddelen en methoden. Daarnaast verdiep je jouw kennis van het stellen van een diagnose en het opzetten van een effectieve behandemethode (therapie).

De startdatum van deze cursus is nog niet bekend.In de tab cursusdata kun je de button houd mij op de hoogte aanklikken. Dan hoor je vanzelf wanneer de cursus plaatsvindt.

Extra informatie

De prijs van deze tussenmodule bedraagt € 525.

Opleidingstrajecten voor hond & gedrag

Sinds 1995 verzorgen wij samen met Kynologisch Centrum Quiebus kynologische opleidingen op mbo- en hbo-niveau. Wij bieden je onder andere de opleiding tot Kynologisch Instructeur en Kynologisch Gedragstherapeut. Quiebus is ingeschreven in het Register Kort Beroepsonderwijs. Kijk voor meer informatie op www.quiebus.nl. Uniek is onze 100% diervriendelijke methodiek. Van halsters, slipkettingen, anti-blafbanden, stroombanden en andere correctiemiddelen wordt geen gebruik gemaakt.

Wij bieden je de volgende opleidingstrajecten aan:

Korting

Schrijf jij je meteen in voor alle modules van de opleiding Kynologisch (honden) gedragstherapeut, dan krijg je 10% korting op de totaalprijs. Je betaalt per module de normale prijs. De totale korting wordt verrekend met het bedrag dat je moet betalen voor de laatste module: het examen (module E).


Inschrijven
Deel: fb twitter in printar

Open dag

vrijdag 15 november en zaterdag 16 november

Schrijf je nu in!