Van passie tot professional

Kynologie module B3: Gevorderd kynologisch instructeur sport/training

Er zijn talloze hondeneigenaren die meer willen met hun lievelingsdier en bijvoorbeeld extra willen trainen om goed voor de dag te kunnen komen bij sportwedstrijden voor honden. Daarom voor de liefhebbers: een leerzame, aanvullende cursus op je opleiding tot Gevorderd kynologisch instructeur. Een dag lang meer over trainingsoefeningen en hondensport. Dogcenter Kerkwijk in Zaltbommel verwelkomt je met open armen en geeft je de kans nog meer kneepjes van dit mooie vak te leren. 

Voor wie?

Je hebt Kynologie module B2: Gevorderd kynologisch instructeur succesvol afgerond en wilt professioneel aan de slag als kynologisch instructeur. Of je wilt je eigen hondenschool starten. Heel nuttig als je dan nog meer weet van hondentrainingen en hondensport. Deze module is vooral bedoeld voor verdieping en is niet verplicht. 

Vooropleiding

Kynologie module B2: Gevorderd kynologisch instructeur


Je mag deze cursus al volgen als je nog bezig bent met je stage van module B2. 

Vervolg

Wil je verder studeren en Kynologisch gedragstherapeut worden? Dan kun je verder met: 

Kynologie module C: Begeleiding probleemgedrag hond

Programma-inhoud

Deze module is het vervolg op Module B2: Gevorderd kynologisch instructeur en is een zeer waardevolle aanvulling op de opvoedcursussen van de hondenschool. In deze module wordt meer aandacht gegeven aan trainingsoefeningen en hondensport. Na afloop ontvangt je een bewijs van deelname.

Onderwerpen

  • Vooruit sturen
  • Volgen
  • Apporteren
  • Speuren
  • Afstandcommando's
  • Behendigheid
  • Sporten met uw hond

Extra informatie

De cursus Kynologie module B3: Gevorderd kynologisch instructeur sport/training bestaat uit drie lesdagen. Een lesdag duurt van 9.30 uur tot 17.00 uur. De locatie is Dog Center Kerkwijk (Zaltbommel). Als toelatingseis geldt dat je stageloopt voor Kynologie module B2: Gevorderd kynologisch instructeur
 of deze al succesvol hebt afgerond. Deze cursus biedt verdieping voor de opleiding tot Kynologisch instructeur en kan je geadviseerd worden door de cursusleider. Het is geen verplichte module.

Opleidingstrajecten voor hond & gedrag

Sinds 1995 verzorgen wij samen met Kynologisch Centrum Quiebus kynologische opleidingen op mbo- en hbo-niveau. Wij bieden je onder andere de opleiding tot Kynologisch Instructeur en Kynologisch Gedragstherapeut. Quiebus is ingeschreven in het Register Kort Beroepsonderwijs. Kijk voor meer informatie op www.quiebus.nl. Uniek is onze 100% diervriendelijke methodiek. Van halsters, slipkettingen, anti-blafbanden, stroombanden en andere correctiemiddelen wordt geen gebruik gemaakt.

Wij bieden je de volgende opleidingstrajecten aan:

Korting

Schrijf jij je meteen in voor alle modules van de opleiding Kynologisch (honden) gedragstherapeut, dan krijg je 10% korting op de totaalprijs. Je betaalt per module de normale prijs. De totale korting wordt verrekend met het bedrag dat je moet betalen voor de laatste module: het examen (module E).


De startdatum is nog niet bekend. Laat je gegevens achter via onderstaande button en wij houden je op de hoogte.

Houd mij op de hoogte
Deel: fb twitter in printar

Open dag

vrijdag 15 november en zaterdag 16 november

Schrijf je nu in!