Van passie tot professional

Dierenfotografie I - Basis

Een plaatje, dat dier van mij! Als je een beetje houdt van fotograferen, is er bijna niks leuker dan je favoriete dier mooi vast te leggen. Met de kennis die je tijdens deze leerzame en inspirerende workshop opdoet, kan het (bijna) niet meer misgaan! Want ook dierenfotografie kun je leren…

Voor wie?

Je bent een dierenliefhebber en wilt je (huis)dier mooi op de foto kunnen zetten. En je bent in het bezit van een digitale camera met instelmogelijkheden.

Resultaat

Na afloop van de workshop ga je naar huis met fantastische dierenfoto’s, en met voldoende basiskennis om je thuis verder te ontwikkelen.

Vervolg

Wil je meer kennis vergaren en praktijkervaring opdoen? Aeres Training Centre Barneveld heeft een aantal vervolg-workshops:

De docent                                                        

De workshop wordt gegeven door vakfotograaf Hans Krudde. Hij fotografeert o.a. voor tijdschriften als BoerenVee, Zeldzaamhuisdier en enkele Hippische bladen, maar ook voor (dieren-)castingsbureaus. Daarnaast werkt Hans zowel voor organisaties (Animal Event, Horse Event) als particulieren (dierportretten). De fotograaf is een allround specialist, want hij is ook docent dierverzorging en paardenhouderij.

Programma-inhoud

Docent dierverzorging en vakfotograaf Hans Krudde gaat je leren jouw hond, geit, kat, paard, gans, muis, of welk dier dan ook, zo mooi en origineel mogelijk te fotograferen. Na een uitleg over de camera en basiskennis van de fotografie ga je verschillende diersoorten fotograferen.

  • Je leert én oefent
  • Omgaan met de digitale camera
  • Basiskennis van de fotografie
  • Zelf fotograferen van verschillende diersoorten

Onderwerpen

  • Wat is een goede (dier-)foto?
  • De camera en de instellingen; beeldkwaliteit, witbalans, ISO, scherpstellen
  • Belichting, sluitertijd en diafragma
  • Compositie
  • Praktijkoefeningen

Start: zaterdag 15 juni 2019


Extra informatie

Om het beste resultaat te bereiken, neem je een digitale camera mee met instelmogelijkheden voor scherpte, diafragma en sluitertijd. De cursus wordt gegeven door vakfotograaf Hans Krudde. Hans fotografeert o.a. voor tijdschriften als BoerenVee, Zeldzaamhuisdier en enkele Hippische bladen, voor (dieren-)castingsbureaus en voor zowel organisaties (Animal Event, Horse Event) als particulieren (dierportretten). Daarnaast is Hans docent dierverzorging en paardenhouderij.

Benodigdheden

Er is geen speciale voorkennis vereist, wel wordt gevraagd een digitale camera mee te nemen met instelmogelijkheden voor scherpte, diafragma en sluitertijd.


Inschrijven
Deel: fb twitter in printar
Gratis magazine

Gratis magazine

HBVB

Open dag

Start zaterdag 16 november

Schrijf je nu in!